Σα να έχεις πολλά στο κεφάλι σου

by

Μέρα και νύχτα ψάχνεις τις λέξεις που ταιριάζουν στις εικόνες, και βρίσκεις εικόνες που ταιριάζουν με τις λέξεις. Οι καθημερινές σου περιέχουν παραμύθια για να τις βγάλεις. Και τα Σαββατοκύριακά σου είναι σαν παραμύθια. Ξαφνικά παρατηρείς ότι δεν σ’ αρέσει να βάζεις άλλες τελείες στις προτάσεις και ξεχνάς τα κόμματα.  Μαζεύεις κόσμο στο σπίτι σου. Κάνεις ό,τι απλό να δείχνει μαγικό.

Έχεις πολλά σχέδια κατά νου. Εστιάζεις στα θέλω σου λίγο πριν μετρήσεις αντίστροφα για τα μπορώ της νέας χρονιάς. Κοιτάς τα σημεία που θέλεις να μείνεις λίγο περισσότερο. Εστιάζεις στους ανθρώπου που θέλεις να γνωρίσεις λίγο καλύτερα. Σημειώνεις σε χαρτί τα στέκια που θέλεις να πας ξανά και ξανά. Και μετά φτιάχνεις καφέ και βάζεις μουσική. Βυθίζεσαι στον καναπέ. Μειδιάζεις. Σκέφτεσαι τους φίλους που έχασες. Χαμογελάς. Αναμένεις με ανυπομονησία τους νέους που θα ρθουν. Κάνεις προσθέσεις και αφαιρέσεις. Οι λογαριασμοί πολλοί. Πολλές κι οι μάσκες που έχεις στο μπάνιο. Σηκώνεσαι και κάνεις μία. Αυτή της βαθιάς θρέψης.

Ο καιρός κρύωσε. Επιτέλους κάπου θα χεις την ευκαιρία να κουρνιάσεις για να ζεσταθείς. Aνάβεις κερί με άρωμα ελπίδας (συγκεκριμένα κανέλας). Κάπου διάβασες ότι η αρρώστια είναι ένα κενό της ψυχής. Γέμισε κάθε κενό της χωρίς δεύτερη σκέψη. Να σε φροντίζεις και να σ’ αγαπάς. Βρες χρόνο για σένα. Χαλάρωσε. Διάβασε ένα καλό βιβλίο. Ξεκίνα το ακόμη κι αν είναι να το αφήσεις στη μέση. Δεν πειράζει. Στη μέση άφησες και το εκπληκτικό σέρουμ νύχτας και τώρα κοιμάσαι χωρίς καν να σε καληνυχτίσεις. Δεν πειράζει. Τουλάχιστον, κοίτα να αφήσεις στην άκρη όλα όσα έχεις στο κεφάλι σου λίγο πριν κοιμηθείς, για να μπορείς και να ονειρευτείς.

Η ομορφιά είναι συναίσθημα

Η κεντρική φωτογραφία είναι ένα σχέδιο μιας ενδιαφέρουσας καλλιτέχνιδας. Θα τη βρεις στο instagram ως lia_quax. Κάθε Σάββατο δίνει μια εικόνα εδώ, που συνοδεύει ένα από τα πιο αλλιώς κι αλλιώτικα ποσταρίσματα, που λειτουργεί ως υλικό για ένα λουκ, που τονίζει τη φυσική σου λάμψη.



Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Έχεις καταλάβει ότι η σπιρουλίνα λειτουργεί ως δυναμωτικό για πιο ξεκούραστη κι αναζωογονημένη επιδερμίδα;

Πώς ένα NEO Micellar Water εισβάλλει στο μπάνιο μου και διεκδικεί τόσο τη χρήση του;

Tα πιο cool ενυδατικά προϊόντα περιποίησης δίνουν όλα τα ωραία της ενυδάτωσης έτσι απλά!

Δοκίμασα το νέο LIMITED EDITION άρωμα του οίκου Burberry και είναι τόσο αναζωογονητικό…

Μολύβι ματιών: Πάντα θα υπάρχουν μικρά κι ωραία εξτραδάκια για την επιλογή, εφαρμογή και διατήρησή του

mood of the facebook
mood of the pinterest
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.